Tank asset management

VLMS gaat TEPCO ondersteunen bij de implementatie van Tank ontwerp en optimalisatie software bij haar klanten.

TEPCO software geeft ontwerpers een krachtige tool om binnen een kwartier een volledige tank te ontwerpen, waarna door het variëren van enkele parameters het ontwerp materiaal technisch en las technisch geoptimaliseerd kan worden.

Deze software is niet eerder vertoond en ondersteunt tankbouwers en ingenieursbureaus bij nieuwbouw en tankeigenaren bij onderhoud. Voor de integratie van het systeem en deze wijze van werken heeft TEPCO aan VLMS gevraagd om de gebruikers van de software te ondersteunen bij de inpassing in hun bedrijfsprocessen.

Commerciële snelheid, optimalisatie van de Life Cycle Analysis van de tank en input voor Asset management zijn de kernwoorden voor de software van TEPCO.